joi, martie 12, 2009

Fun Fact!

Azi ma gandeam sa postez ceva funny, din punctul de vedere al nostru. Dupa cum stiti sau nu stiti, revista america Forbes a publicat topul celor mai bogati oameni de pe planeta. Si din top aflam ca Bill Gates revine pe primul loc, si Patriciu ramane in top, doar Tiriac paraseste podiumul. Ok, astea ca astea dar cel mai interesant este ca traficantii de droguri din America Latina, apar si ei in topurii, si uite asa avem Joaquin Guzman, un traficant mexican, seful unui cartel, care apare in top pe locul 701, averea lui fiind evaluata la 1 miliard de dolari.
Banii, zic eu, ii are din contracte de vanzare-cumparare, la fel ca Patriciu, doar ca el din petrol asta din cocaina. Si cum americanii sunt mari consumatorii de coca, si romanu de petrol( benzina) asa au facut cei doi avere. Imi place ca mexicanul, la fel ca Patriciu, a fost in inchisoare, amandoi au "evadat" cu ajutorul priceperiilor si baniilor de care nu duc lipsa. Iar inca o asemanare izbitoare este ca la fel ca statul Roman, statul Mexican, nu il poate aduce in fata justitie, pentru ca le este frica de el. Foarte ciudat.
Poate ca astea le-am imaginat eu noaptea, dar foarte ciudat cum lumea asta este cam la fel, de a noastra. Poate ca daca as mai sapa adanc as mai gasi ceva fun fact despre cei doi, dar acuma ma multumesc cu asta. Poate pe viitor o sa incerc sa mai gasesc si alte asemanari. Si poate si ceva poze cu ei.Pana atunci, noapte buna.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Funny rau de tot:))))))))))))